Легендата за царя

ISBN:
978-954-471-375-1
Размери: 
20 × 13 × 2.2 cm
Брой страници: 
218 стр.
Година на издаване: 
2017
Рейтинг: 
0
Цена: 
13,00 лв.
Цена: 
13,00 лв.

Една историческа истина пречупена през призмата на загадката около тайнствената смърт на цар Борис III.

Обичаният от целия български народ владетел умира при мистериозни обстоятелства. Цяла България е покрусена от смъртта му, но нещо остава скрито зад кулисите на властта. Българското правителство наема екип от специалисти, водени от най-добрия историк Александър Станимиров и неговата сестра – известната писателка Елена Станимирова. Те постепенно започват да разбулват тайните около загадъчната смърт на българския цар. Изящните картини на една млада художничка, плод на сънувани пророчески сънища водят към мястото, където е скрито истинското тяло на покойника. Един таен дневник принадлежал на най-близката придворната дама на Царица Йоанна крие ключа към голямата тайна на обичания български владетел.

Близо 70 години след мистериозната смърт на царя става ясно, че предчувствията и пророчествата са му помогнали да заложи истински капан на Хитлер и неговите наследници, като опазва най-ценната колекция на Кобургите. Наяве излиза една дълбоко пазена тайна, която става една от основните причини за неговата смърт.

В този вълнуващ и завладяващ роман авторката е успяла много умело да вплете и съчетае магията на своето творческо въображение с историческата истина.

От редактора

 

* * *

“Всеки ходи по пътека от рози, но за някои тръните по пътя са много повече от тези на другите.”

Тази книга е художествена измислица. Макар в нея да се споменават реално съществуващи исторически личности и събития, герои и организации, техните действия са продукт на въображението ми.

Авторът

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

23,90 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
23,90 лв.
10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.
19,90 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
19,90 лв.