Феята от детската градина

ISBN:
978-954-471-943-2
Размери: 
24 × 16 × 0.5 cm
Брой страници: 
20 стр.
Година на издаване: 
2023
Рейтинг: 
0
Цена: 
13,00 лв.
Цена: 
13,00 лв.

Малки приятелю, ако денем или вечер преди да заспиш чуеш шум от пеперудени криле, но не виждаш пеперуда, знай, че това може да е феята Буквичка, която идва при теб, за да ти донесе най-хубавата история или някое специално вълшебство. Нека те запозная с нея!

В едно малко, но много красиво градче, на брега на едно малко, но много красиво море живеела една мъничка, тъничка, почти прозрачна фея на име Буквичка. Тя била толкова фина, че можела да се побере в детско джобче. Сърцето на Буквичка било много специално, защото било направено от глухарчета, толкова нежни, че по-силен полъх на вятъра можел да ги разпилее навсякъде.

Феята Буквичка живеела... Къде мислиш, че живеела? В детската градина – където децата се запознават буквите. Нека ти споделя една тайна – във всяка детска градина живее една малка, напълно невидима фея, точно като Буквичка, която помага на децата да пораснат и да се усмихват...

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

7,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
7,00 лв.
0,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
0,00 лв.