Да се влюбиш преди Коледа

ISBN:
978-954-471-683-7
Размери: 
20 × 13 × 0.5 cm
Брой страници: 
84 стр.
Година на издаване: 
2020
Рейтинг: 
0
Цена: 
12,90 лв.
Цена: 
12,90 лв.

Алис Грийн дълги години работи като репортер за местния вестник.

Потънала в работата си, тя няма време дори да срещне любовта. Алис мечтае за семейство, а по Коледа това й липсва най-много. Идва денят, в който има възможност да докаже колко е добра в работата си и точно по Коледа се налага да замине за Сиатъл. Освен куфарите, тя носи със себе си онзи Коледен дух. Възнамерява да направи интервюто и да се върне навреме за Коледните празници.

Неочаквано обаче плановете й се провалят и освен напразните опити да напише въпросната статия, тя се настанява в къща, която по-късно разбира, че трябва да дели с мъж. По всичко личи, че двамата не са съвсем безразлични един към друг. Ще успеят ли да се разбират? Дали тя ще се върне навреме у дома за Коледа? И дали Алис ще открие любовта, за която винаги е мечтала?

Ще разберете, но първо може да си направите топло какао, да се насладите на уюта вкъщи и да разберете дали по Коледа се случват чудеса!

Най-любимите бъркотии са онези, създадени по Коледа, а когато в тях са включени снежна буря и любов, остават завинаги в сърцето!

Винаги с любов,
Авторът

--------------
Повече информация за книгата, и поръчки – от личния сайт на автора:
“Да се влюбиш преди Коледа” ----->>>>>
--------------

Редактор: 

Коментари

Прекрасно четиво,което ще стопли сърцата ни през зимата! Домашните вечери не биха били същите без завладяваща книга под ръка.
Рейтинг: 
5
Прекрасна книга!!!
Рейтинг: 
5
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.
12,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
12,00 лв.
21,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
21,00 лв.