За Небесните послания на Мара Спасова (Изида)

За книгата на Мара Спасова (Изида) “Небесни послания”, от редактора.
Дата: 
неделя, 25 September, 2022
Категория: 

Всеки човек поне веднъж в живота си е срещал необикновено явление. Дали ще го нарече чудо, дали случайност, дали ще го приеме нормално, с разбиране, или ще го отрече или нарече измишльотина – без значение. Всички ние дълбоко в себе си сме деца, обичаме вълшебства и пътешествия в непознатото и загадъчното.

Познавам книгите на Мара Спасова, познавам и самата нея и съм щастлива, че нашата среща преди много години даде начало на едно чудесно приятелство. Мисля, че думите, които изписва и ни ги дава като мъдри послания, са истинско реално чудо! То помага на сърцата ни да преоткрият Човека, който сме.

Посланията, които приема от други светове и предава на нас, земляните, са конкретни и ясни, мъдростта им е достъпна за всеки, който разтвори страниците на която и да е книга на Изида. Ако поиска да ги разтвори, без предубеждение. Веднъж приели думите, те стават наши и ни карат да размишляваме, да търсим у себе си това, което ни отличава от подвластните на материалното и светската суета. Именно тук се проявява същината на мисията й. И ето – осъзнаваме неусетно, че има по-друг смисъл в живота ни. Че не е най-важното да си сит, да ти е топло и уютно. Че може да имаш всичко, а да си нищо.

В този свят е така – ситите не забелязват вкуса на храната и труда на готвача, гладните се задоволяват с огризки, но с охота разделят и тях с други гладни. Първото, което трябва да осъзнаем, е дали ни харесва това. Второто – да се замислим до колко зависи от нас да променим картината. Да отворим собствените си очи, за да видим, не просто да гледаме. Да чуем гласа на Земята, която стене от болката, която сме и причинили ние. Да поискаме да заситим жаждата си за обич, доброта и човечност. Да не се страхуваме да назовем виновниците за проказата, разяждаща света ни.

Може би сме забравили, че Бог ни дава пътища, но ние избираме в коя от посоките да поемем. Мара Спасова, проводник на Божествените сили, ни припомня това и с тази книга. Затова тя ни е толкова необходима, особено днес, когато повечето от нас са разколебани, лутащи се в неверие, отчаяни от безизходица, от невъзможност да бъдем истински свободни... Душите ни са птици, но някак си сме забравили, че те могат летят.

Контролът ни е отнет, тъмнината изсмуква способностите да разбираме какво се случва. Така ние нарушаваме баланса на Бог, който се опитва да ни пренесе на едно по-високо стъпало и ни приближава към Себе си.

Днес е време за светлина и пробуждане, за да пресечем границата на фалшивата реалност и се поклоним пред истината. Тази книга ще ни помогне това да се случи.

Нека запазим неосквернени душите си и надеждата бъде в нас!

Елка Василева

-------------
Мара Спасова (Изида) “Небесни послания”, стихове и послания, Б., 2022.
-------------

Засегнати автори: 

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите