Буби

Дата: 
сряда, 10 July, 2019
Категория: 

Хубаво си живеехме тогава с Буби: безметежни, фриволни и много млади.

Буби беше morena и когато пишех, за да не ми пречи, излизаше с Мари. Мари беше жена на един mаrinhero, слагаше си роби стилизирани с китайски дракони и имаше голям бюст, на който вечер по откритите барове на плажа се възхищаваха: безделниците, играчите, побойниците, крадците или таксиметровите. Anjos do mar com barbatanas de peixe.

С Буби пиехме cinzano, хапвахме сладолед с гриляж от кестени и понякога и купувах гердани. Обичах да гледам Буби как се съблича. Обичах да я гледам и как се облича. Винаги слагаше красивите си jóias на голо, а пред тоалетната и масичка имаше безброй шишенца от скъпи perfumes и една красива каравела с бели платна затворена в бутилка. Beije-me. Целувах я по шията, по китките на ръцете, докато слънцето навън се топеше далече над доковете.

Приливи. Отливи. Ранни пасажи на сафрид. Малко облаци по небето, но помня че имаше много amor удавници изхвърлени по плажната ивица.

Един ден полупияни, и с влажни дрехи от плажа нахълтахме в близката ortodoxa с някакви въображаеми палмови клонки на главите: смирени, вътрешно неприлични, палави лодки, които доста по-късно щяха да им бъдат нанесени болезнени аркади от житейските фалкове. Излязохме. Купихме шампанско и тръгнахме към яхтеното пристанище.

Една сутрин (през септември) се събудих сам. Гардеробът на Буби беше празен. Буби беше изчезнала.

След два или три месеца ми писа от Casablanca. Бялото било безкрайно, пазарите с екзотични подправки огромни, вечер палела фенери, около които кръжали мушици, падали звезди, вдигали се пясъчни виелици, все още ме обичала, но и той бил marinhero.

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите