Теория на оперативно-издирвателната дейност

ISBN:
978-954-471-186-3
Размери: 
24 × 17 × 4 cm
Брой страници: 
560 стр.
Година на издаване: 
2013
Рейтинг: 
0
Цена: 
23,00 лв.
Отстъпка: 
-0.00 лв
Цена: 
23,00 лв.

Учебникът „Теория на оперативно-издирвателната дейност” разглежда обективните закономерности, обуславящи необходимостта за прилагане от оперативно-издирвателните органи на МВР, ДАНС и Служба „Военна полиция” към МО на специални сили, средства и методи (гласни и негласни) за защита на човека, обществото и държавата от престъпни посегателства, за опазването на обществения ред и защита на националната сигурност.
Знанията по оперативно-издирвателна дейност са необходими на работещите в структурите на държавните оперативно-издирвателни органи. Те са предпоставка за това, завършилите граждански специалности по охрана на обществения ред, противодействие на престъпността, защита на националната сигурност и публична администрация, да могат да кандидатстват и
успешно да се реализират в специализираните оперативно-издирвателни структури на МВР, ДАНС, Служба „Военна полиция” към МО и в други държавни и общински органи.

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

0,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
0,00 лв.
22,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
22,00 лв.