Еротичен хороскоп или Сезоните на любовта

Взаимоотношенията между мъжа и жената са като градина. Ако искаме да цъфти, трябва да я поливаме редовно. Да полагаме специални грижи за нея, като отчитаме смяната на сезоните и непредсказуемите промени на времето. Да сеем нови семена и да почистваме плевелите. По същия начин, за да запазим жива магията на любовта, трябва да разберем кои са нейните сезони и да се грижим за специалните й потребности.
Дата: 
вторник, 6 May, 2014
Категория: 

Пролетта на любовта

Влюбването прилича на любовта. Чувстваме се така, сякаш винаги ще бъдем щастливи. Не можем да си представим, че няма да обичаме партньора си. Това е времето на невинността. Любовта изглежда вечна. Това е вълшебното време, когато всичко изглежда съвършено и ни се отдава без всякакви усилия. Нашият партньор, изглежда, ни подхожда идеално. Танцуваме заедно в красива хармония и благодарим на добрата съдба.

Лятото на любовта

През лятото на нашата любов ние осъзнаваме, че партньорът ни не е толкова съвършен, колкото сме смятали в началото, и че трябва да работим върху взаимоотношенията ни. Не само осъзнаваме, че партньорът ни е от друга планета, но и че той или тя е човешко същество, което допуска грешки и има недостатъци.

Появяват се първите признаци на потиснатост и разочарование; плевелите трябва да се изкоренят, а растенията да се полеят с още вода под горещото слънце. Става все по-трудно да дадем и да получим любовта, от която се нуждаем. Отриваме, че не винаги сме щастливи и не винаги чувстваме любов в сърцата си. Това не е нашата представа за любовта.

В такива моменти много двойки загубват надежда. Не желаят да работят върху взаимоотношенията си, тъй като погрешно очакват, че пролетта ще продължи през цялата година. Обвиняват партньорите си и се отказват от връзката си с тях. Не съзнават, че любовта не винаги е лесна; понякога са необходими много усилия под палещите лъчи на изгарящото слънце. През летния сезон на любовта трябва да се погрижим за потребностите на своя партньор и да искаме да получим любовта, от която се нуждаем. Това не става автоматично.

Есента на любовта

Грижите, положени за градината през лютото, ни дават възможност да пожънем резултатите от упорития си труд. Идва есен. Това е златно време – богато и благодарно. Изпитваме по-зряла любов, която приема и разбира несъвършенствата на партньора, както и нашите собствени. Това е време на благодарност и споделяне. След упоритата работа през лятото можем да се отпуснем и да се наслаждаваме на любовта, която сме създали.

Зимата на любовта

Времето отново се променя и идва зима. През студените безплодни зимни месеци цялата природа се затваря в себе си. Това е време за почивка, размишления и обновяване. Време, когато изживяваме собствената си не излекувана болка в сянката на собственото ни “аз”. Тогава капакът се повдига и освобождава накърнените ни чувства. Това е време на самотно израстване, когато трябва да се вгледаме повече в самите себе си, отколкото в партньорите си, за да намерил любов и удовлетворение. Това е изцелително време. Време, през което мъжете са в летаргия в “пещерите” си, а жените потъват на дъното на своите “кладенци”.

След като заобичаме и излекуваме себе си през тъмната зима на любовта, пролетта се завръща неизбежно. Отново изпитваме благословените чувства на надежда, любов и изобилие от възможности. Благодарение на вътрешното си изцеление и душевни търсения по време на пътуването през зимата, ние отново можем да отворим сърцата си и да почувстваме пролетта на любовта.

---------------
И след думите на Дж. Грей, редакцията ни ще се постарае да облекчи Вашата работа като се опита да разкрие основните характеристики на всяка една от зодиите и нейната сексуална съвместимост с останалите.
По този начин се надяваме, че ще бъдем полезни в откриването на чудното тайнство, наречено ЛЮБОВ.
Меридиан 27

---------------

И... подробна информация за всяка зодия:

Овен (21 март – 19 април)

Телец (20 април – 20 май)

Близнаци (21 май – 20 юни)

Рак (21 юни – 22 юли)

Лъв (23 юли – 22 август)

Дева (23 август – 22 септември)

Везни (23 септември – 22 октомври)

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Козирог (22 декември – 19 януари)

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Риби (19 февруари – 20 март)

Коментари

wsi4ki znaem za sezonite ba lyubowta. i vupreki 4e tova e razumen advice.. az vsu6tnost turseh eroti4en horoskop, kakto e napisano v zaglavieto... zagubih si vremeto da 4eta i v sudarjanieto nqma ni6to obshto :@

Преди седмица поръчах от amazon.com официално непреведена на български книга на Martine - Sexual Astrology - a sign-by-sign guide to your sensual stars.

Днес я получих и какво беше разочарованието ми, когато текстът, който започнах да чета ми се стори много познат. Вече го бях чела и на бг.

В крайна сметка се оказа, че това, което сте публикували тук е превод на тази книга... Понеже не сте я цитирали, това значи ли че нямате права да я публикувате?

nqma deva
kahcete deva

Поправено!
Вече има и "Дева" (техническа грешка, линкът сочеше към "Везни").
Благодарим за сигнала!

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите