За майки, баби и внучета

ISBN:
978-954-471-668-4
Размери: 
20 × 13 × 0.8 cm
Брой страници: 
96 стр.
Година на издаване: 
2020
Рейтинг: 
0
Цена: 
10,00 лв.
Цена: 
10,00 лв.

След успешната премиера на “Сезоните в мен”, талантливата поетеса Мариана Караиванова изненадва приятно читателската аудитория с новата си поетична книга. Първата изненада идва от интригуващото заглавие “За майки, баби и внучета”. Всъщност, тук също става дума за сезоните и етапите в живота на един човек, на една жена. От битието и като дете, до последващите и превъплъщения и най-важните роли на сцената на живота. Тези на Майка и Баба. Още с отгръщането на първата страница, вероятно, и най-намусеният човек ще се усмихне – защото читателя го очаква една вълнуваща среща с творби, събрали в себе си много слънчево настроение, образи и метафори, които ни подсещат, че и в най-солидния и възрастен човек живее едно дете. А стиховете в новата книга на Мариана са адресирани както към по-зрялата, така и към детската аудитория.

Заблуда е да се мисли, че стихове за деца се пишат лесно. Напротив, стихове за деца се пишат най-трудно. И най-отговорно. Защото философските послания за живота, човешките взаимоотношения, истинските стойности, трябва да бъдат вградени в ярко запомнящи се образи, а думите, в които те са “облечени”, да бъдат искрени и да докоснат детското сърце и душа, които не понасят фалша.

Без съмнение, книгата на Мариана Караиванова ще се чете и от майки, баби и внучета. Ще се убедите в това сами, когато се озовете в приказния свят на авторката. Очаква ви едно прекрасно и вълнуващо пътешествие, изпълнено с много обич, чистота и светлина.

От редактора

----------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

12,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
10,00 лв.
8,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
8,00 лв.