Проф. дтн Петко Стоянов Петков. Био-библиография

ISBN:
978-954-471-274-7
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1 cm
Брой страници: 
88 стр.
Година на издаване: 
2015
Рейтинг: 
0
Цена: 
0,00 лв.
Цена: 
0,00 лв.

Био-библиографията на проф. дтн Петко Петков е посветена на неговата 70-годишнина.

Целта на био-библиографията е да се направи цялостен преглед на научните му трудове и постижения, както и на написаното за него.

Био-библиографията е разделена на 2 основни раздела. В първия раздел е включена биографичната и библиографска част, а във втората – снимков материал.

В биографичната част е представен обзор на житейския му път и успехи по професионалната и научна стълбица. Описани са международните му награди и признания. Включени са поздрави от негови колеги и съратници в научното и житейско поприще.

Библиографията съдържа 336 заглавия, публикувани в периода от 1973 г. до 2015 г., които представляват неговата публицистична и изследователска дейност. Библиографията включва двата му дисертационни труда, книгите на които е автор, съставител и редактор, научноизследователските статии и докладите изнесени на научни форуми и авторските му свидетелства и патенти.

Във втория раздел е направена фоторазходка през годините.

Био-библиографията завършва с азбучен показалец.

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: