Полюси

ISBN:
978-619-273-003-1
Размери: 
20 × 13 × 2 cm
Брой страници: 
200 стр.
Година на издаване: 
2024
Рейтинг: 
0
Цена: 
15,00 лв.
Цена: 
15,00 лв.

Един проект на Таня Мир
Полюси

Международен колективен роман

Автори: Андрей Бонцевич (Русия), Греъм Маккуейд (Великобритания), Ерик Ернст (Швеция), Йенифър Йенсен (САЩ), Катсуя Уатанабе (Япония), Самиа Азиз (Пакистан), Сю Ниати (Южна Африка), Таня Мир (България), Татяна Феликс (Украйна), Чукуемека Феймъс (Нигерия), Шашанк Кумар (Индия)
Съставител: Таня Мир
Превод на български: Богомил Добрев
Оформление на кориците: Калин Бота

------------

Младата изследователка Мария Алексеева е избрана за мечтаната работа в Global Treasure Association (GTA) – международен научен екип, който изследва мистериозни места с интересна история и силна магнитна енергия в различни точки на света. Младата жена дори не подозира, че съвсем не е избрана случайно, а GTA са разкрили най-голямата й тайна – Мария е наследила рядка дарба. Тя не просто усеща енергийното поле на местата, където се намира, но умее да вижда неща, които някога са се случили там и дори да използва тази енергия.

В същото време разследващият журналист, Андрю Бейл, открива изненадваща следа, която сочи, че GTA си сътрудничи с една от най-големите оръжейни корпорации. Целта им е да изобретят ново оръжие, базирано на магнитно поле, а Мария е най-важният елемент в този проект и съвсем скоро всичко за нея ще се преобърне...

Журналистът е твърдо решен да публикува разследването си, а GTA са готови на всичко, за да го спрат. Андрю и Мария, двама напълно непознати, ще бъдат замесени в опасно пътуване, което ще ги отведе в различни части на света, за да ги хвърли в яростна надпревара на живот и смърт.

------------
И още за книгата от редактора ----->>>>>
------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

20,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
20,00 лв.
29,90 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
29,90 лв.
20,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
20,00 лв.