Перлата на Елирия

ISBN:
978-954-471-401-7
Размери: 
20 × 13 × 2.2 cm
Брой страници: 
328 стр.
Година на издаване: 
2017
Рейтинг: 
0
Цена: 
15,00 лв.
Цена: 
15,00 лв.

“Перлата на Елирия”, научно-фантастичен роман, продължение на книгата “Земната лястовичка”.

-------------

* * *

Фемона отдавна бе завладяла Земята, превърнала я в своя провинция, но амбициите й бяха да владее Вселената и всяко разумно същество, обитаващо многобройните пригодни за живот планети, да преклони глава пред нейния Император. Фемона беше силна и мощна, но останалите свободни планети вече започнаха да надигат глава и да набират сили, за да дадат железен отпор на нашественика. Три високо развити планети – Хегея, Сонорион и Купилон се обединиха в мощен съюз срещу Фемона. Въоръжаваха се с модерни оръжия, обучаваха населението на военна тактика и стратегия.

На Земята, след възкачването на земната принцеса, настъпи временно примирие, което обаче не трая дълго. Сред населението все още имаше недоволни. Песимистично настроени, някои хора не вярваха, че землянката, достигнала до трона, ще върне свободата им. Разбира се, че това беше невъзможно, мислиха те. Тя можеше да издейства само някои облекчения за поробените, а те желаеха пълно освобождение на родната си планета.

На Земята възникна ново съпротивително движение, което се нарече “Свободна Земя”, подпомагано и финансирано от коалицията на трите планети – Хегея, Сонорион и Купилон, които не щадяха сили, средства и оръжие, за да се засили борбата в тила на самата Фемона.

-------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

12,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
12,00 лв.
14,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
14,00 лв.