Незаличими спомени

ISBN:
978-954-471-024-8
Размери: 
20 × 13 × 0.8 cm
Брой страници: 
112 стр.
Година на издаване: 
2007
Рейтинг: 
0
Цена: 
5,00 лв.
Отстъпка: 
-0.00 лв
Цена: 
5,00 лв.

Авторът на сборника “Незаличими спомени” е роден в странджанското село Граматиково. Завършил е средно образование в Бургас, а висше агрономическо в Прага. Трудовият му живот е преминал основно в Аграрния университет в гр. Пловдив, като асистент, доцент и професор. Защитил е докторска дисертация също в Прага през 1966 г. Бил е ректор на АУ-Пловдив и дългогодишен директор на Института по растителни генетични ресурси в гр. Садово. Член на президиумите на ВАК и на Селскостопанската академия, председател на Агрономо-лесовъдната комисия към Националния фонд за научни изследвания, дългогодишен член на редакционната колегия на авторитетното списание “Растениевъдни науки”… списъкът е достатъчно дълъг, за да го изброяваме.

След пенсионирането, голяма част от живота си прекарва в родното Граматиково. Комфортът с прелестната Странджа, ежедневния контакт с природно-интелигентните му съселяни и някои оригинални обичаи, свързани с бита на местното население са причина за написването и издаването на настоящия сборник с разкази.

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

6,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
6,00 лв.
10,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
8,00 лв.
8,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
8,00 лв.