Нечовешки истории 3

ISBN:
978-619-273-015-4
Размери: 
20 × 13 × 1.5 cm
Брой страници: 
120 стр.
Година на издаване: 
2024
Рейтинг: 
0
Цена: 
15,00 лв.
Цена: 
15,00 лв.

Здравейте, скъпи читатели,
Аз съм Георги П. Георгиев, но много от вас вероятно ме познавате като Eddie. В този сборник отново ви каня да влезете в моя свят и да се потопите в океана от мистерии, вълшебства, изненади и, разбира се, тъга, които само животът може да сътвори. Благодаря ви, че за пореден път ми се доверявате да бъда вашият гид в тази вселена, изплетена от (Не)Човешки истории!
Авторът

------------

В третия сборник разкази от поредицата “Нечовешки истории” от Георги Георгиев историите са съвсем човешки, с по-малко фантастични моменти от предишните два и с много повече реалистични. Истории, които ни учат да живеем. Да обичаме. Да вярваме. Истории за човешката жестокост към животните и за уроците, на които ни учат те. За някои неща трябва да се досещаме сами, да включим въображението си, някъде трябва да четем между редовете. Това е паметта на сърцето, която сме длъжни да пазим. “За да виждаш, ти трябва нещо повече от очи!” – пише Георги.

Удивително красив, дълбок и емоционален цикъл разкази. За хора обикновени, несъвършени, колебливи, но все пак силни, които успяват да останат човеци, каквото и да става. Разказите са съдържателни, с много добре построен сюжет и богат език. Авторът прониква в душите на героите си и със замах на умел художник рисува картини реални, трагични, умилителни, цветни като самия живот.

От редактора

------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

250,00 Kč
Отстъпка:
0,00
Цена
250,00 Kč
12,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
12,00 лв.
6,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
6,00 лв.