Нечовешки истории 2

ISBN:
978-954-471-611-0
Размери: 
20 × 13 × 0.8 cm
Брой страници: 
84 стр.
Година на издаване: 
2020
Рейтинг: 
0
Цена: 
10,00 лв.
Цена: 
10,00 лв.

“Нечовешки истории” е завладяваща книга, в която са засегнати сериозни теми: за съдбата, за смисъла на живота, за смъртта и загубите, за принципите, сърдечните рани и тревоги. Базирана на реални събития, това е книга за случайностите на съдбата и за това колко е важно винаги да бъдеш човек. Книга за живота и важните неща в него – любов, доброта, милосърдие.

Една зряла книга, насочена към хората, които добре познават белезите от бодлива тел – тази, с която е осеян пътят на всеки един от нас, по която често стъпваме и дълго ближем раните си след това.

Коментари

Нещо изключително! Разказите са къси (няколко страници). Прочиташ един разказ и ... после мислиш, разсъждаваш, сънуваш, ... След няколко дена разбираш, че историята е вътре в теб и я чувстваш.
Рейтинг: 
5
Всяко разказче, макар и кратко, те кара да настръхваш. Не можеш да я прочетеш на един дъх, защото след всеки един разказ трябва да спреш, да помислиш, да успокоиш сърцето си и след това да продължиш към следващия... Красив ум има авторът... И добро сърце!
Рейтинг: 
5
Чрез разказите в книгата, авторът показва истината, такава каквато е. Поздравления! Не спирай да твориш!
Рейтинг: 
5
Всеки разказ е интересен, уникален и след като го прочете човек , има за какво да се замисли.Поздравления! Чакаме следващата книга, с повече цветни пеперуди :)
Рейтинг: 
5
Разказите макар и къси те карат да се замислиш над доста различни теми, които обикновено се стремим да изключим от ежедневието си.
Рейтинг: 
5
Уникални разкази!!!
Рейтинг: 
5
Искам да закупя книгата,но за съжаление не е в наличност. Много ще се радвам, ако ми съдействате, за мен ще е голяма радост да я имам!
Рейтинг: 
0
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

0,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
0,00 лв.
3,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
3,00 лв.
12,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
12,00 лв.