Надникнах в душата си

ISBN:
978-954-471-830-5
Размери: 
20 × 13 × 0.5 cm
Брой страници: 
48 стр.
Година на издаване: 
2022
Рейтинг: 
0
Цена: 
10,00 лв.
Отстъпка: 
-0.00 лв
Цена: 
10,00 лв.

Забързани в динамичното си ежедневие, улисани в предизвикателствата на външния свят, понякога забравяме за онзи, вътрешния. Свят на мислите и емоциите, идеите и мечтите. Свят, в който живее душата ни. Какво се крие в него – отговор на този въпрос дава в първата си стихосбирка младата поетеса Ана-Мария Димитрова. Неслучайно дебютната й книга е озаглавена “Надникнах в душата си”.

Между кориците на стихосбирката ни очакват вълнуващи срещи с богатия на емоции вътрешен свят на авторката. В книгата й са умело съчетани и любовна, и философска лирика. Стихове, вдъхновени от младежки копнежи и мечти, в които обаче прозира духовна зрялост.

Младата поетеса е носител на няколко награди за поезия, а една от тях е първо място в Националния литературен конкурс “Новата реалност”.

Ана-Мария, която следва “Психология” и чиято слабост е поезията, казва, че една от мечтите й е да разгърне един ден целия потенциал на творчеството си.
Дебютната й книга “Надникнах в душата си” определено дава сериозна заявка тази мечта да се превърне в реалност.

От редактора

-----------------
Поетичната книга на Ана-Мария Димитрова “Надникнах в душата си” е отличена с литературната награда “Еквалибриум” на издателство “Либра Скорп” за 2022 г.
-----------------
Още за книгата от издателя ----->>>>>
-----------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

10,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
10,00 лв.
7,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
5,00 лв.
13,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
13,00 лв.