Между непознати светове. Книга първа

ISBN:
978-954-471-000-2
Размери: 
20 × 13 × 3.5 cm
Брой страници: 
382 стр.
Година на издаване: 
2024
Рейтинг: 
0
Цена: 
27,00 лв.
Цена: 
27,00 лв.

Три Свята. Разделени от обща история, пропита с кръвта на онези, които един ден ще се завърнат и ще ни спасят от саморазрушението.

Енрика е момиче, затънало в дългове и борещо се със статута си на имигрант в чужда държава. Това обаче остава на заден план, когато се озовава в Свят, непознат на човечеството. Завлечена там насила, тя научава истини, които карат кръвта във вените й да замръзне. Оцеляването и завръщането у дома се превръщат в неин приоритет, но пътят е прекалено дълъг и опасен, за да го премине без помощта на същите онези, които са и причината да се озове там.

Докато тя е в търсене на изход, се сблъсква с непозната, която от своя страна е на път да разкрие истинските тайни на Световете – тайни, криещи името на Енрика, изписано в древна книга с кърваво мастило. Но дали един обикновен човек има шанс срещу всички свръхестествени същества, с които ще се сблъска? Дали ще успее да се върне обратно в света на хората и дали най-голямата й битка няма да е със собственото й сърце?

Решенията й ще предопределят не само нейната съдба, но и тази на цяла една раса.

----------------
И още за книгата от редактора ----->>>>>
----------------

Редактор: 

Коментари

Поръчвам книгата
Рейтинг: 
0
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

10,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
8,00 лв.
8,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
8,00 лв.
24,90 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
24,90 лв.