Любов с главно “В”

ISBN:
978-954-471-579-3
Размери: 
20 × 13 × 2 cm
Брой страници: 
266 стр.
Година на издаване: 
2019
Рейтинг: 
0
Цена: 
19,90 лв.
Цена: 
19,90 лв.

Има моменти, в които времето спира, заедно със сърцето. Спираш да мислиш, спираш да чуваш, спираш да виждаш, само чувстваш. Обичам как ме лекуваше от проблемите. Една целувка и всички те изчезваха, бягаха от мен, като дявол от тамян. А после ги приютявах обратно, когато моментът отмине. Макар че, с Виктор, това беше невъзможно. Хубавите моменти се редяха един след друг като наниз на перли около врата на аристократична девойка. Фино, изящно, непринудено, с някоя леко деформирана перла измежду перфектния наниз, но все пак пасваща в пълен синхрон. И също като тях, закопчани в една безкрайност, се въртяхме в кръга на любовта си.

--------------

Една книга за изборите.
За грешно пропиляните сълзи и за усмивките с аромат на грях.
История за любов, която ни връхлита в най-грешния момент.

А може би в най-правилния?

Това не е просто книга – а реалност, която малцина дръзват да разкажат.
Една истинска история, облечена в думи, които не винаги са на мода,  но винаги са й по мярка.

Не просто любов, а за любоВ с главно В, която се отличава от масата на порядъчните души. Тя е чиста, непринудена, понякога уродлива, докарваща сетивата до крайна лудост. Разпозна ли се?

Скъпо, туптящо сърце,  тази книга е за теб, ако пътищата на душата ти се преплитат в тунел, чиито ъгли те плашат със сенките си.
Ако твърде дълго заключваш във вериги собственото си щастие.

Не чакай повече!
Защото времето лети, сърце.

Часовникът тиктака...
Не го ли чуваш?
Тик-так, тик-так...
--------------

Коментари

Запознах се с авторката, когато тя все още обмисляше дали може да напише книга. Самата тя не знаеше как може да се случат нещата и не вярваше, че книгата наистина ще съществува на хартия. Потвърждавам, че историята е истинска и не просто базирана на реални събития. От моя гледна точка това не е роман или приказка. Това е разказ за неща, които са се случили.
Рейтинг: 
5
Като страстен любител на книгите, не мога да не изразя мнението си относно тази. Няма да навлизам в излишна полемика относно съдържанието и истинността на "фактите" в нея, макар че и по този въпрос мога да кажа много. Познавам както авторката, така и останалите действащи лица, да не говорим за събията, които са "описани". От първите двадесет страници, само три изречения отговарят на истината. Но коментарът ми е насочен в друга посока. За мен, а и за цялото книжно общество, е повече от обиден фактът, че един млад и уж образован човек, който е изучавал и завършил "Европеистика",живял е в редица държави, няма основни познания по родния си език. Още по-недопустимо и несериозно е издателство като Вашето, което се стреми да поддържа определено ниво и реноме, да издаде книга, която няма професионална редакторска намеса. Поне направихте ли си труда да я прочетете, преди да я издадете под Вашата шапка? Едва ли, в противен случай, щяхте да обърнете сериозно внимание на грубите правописни, лексикални, граматични и пунктуационни грешки - " в къщи" , "от както", "на горе", "на долу" "увисили" "рекушет" "осран" и т.н. Да не говорим за постоянното скачане от едно глаголно време в друго, както и деепричастията, които изобилстват във всяко изречение. Липсата на основни познания за употреба на пълен/кратък член, говорят и за основни пропуски още в началното училище. Пунктуацията явно също не е силна страна на авторката- отделянето на просто от сложно изречение, употребата на местоимения, обръщения, сложни съюзи, вметнати части и т.н. Това е само много малка част от грубите грешки, които са допуснати в процеса на писане на тази книга, липсата на основни познания по книжовен български език, също. Ако тръгна да поправям всички грешки, ще напиша книга, която със сигурност ще бъде по-дълга от 200стр. Не забравяйте, че Вие, издателите, също имате голяма роля във възпитанието и обучението на младото поколение. Помислете на какво го учите с публикуването на тази книга и то в този й вид. Явно в днешно време е модерно да си неграмотен, и това бива толерирано и от издателствата. Тази книга е сериозно черно петно в резюмето Ви. Признание не се гради върху мимолетна слава. Това важи както за Вас, така и за авторката на книгата. Успех в бъдеще!
Рейтинг: 
1
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

6,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
6,00 лв.
25,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
25,00 лв.