Джинджифилови целувки

ISBN:
978-954-471-900-5
Размери: 
20 × 13 × 2.5 cm
Брой страници: 
296 стр.
Година на издаване: 
2022
Рейтинг: 
0
Цена: 
24,90 лв.
Цена: 
24,90 лв.

Ако се доближа
достатъчно близо до устните ти,
ще разтопя ли скрежа в душата ти?

По Коледа стават чудеса!

Написах тази книга и тайничко си пожелах да се превърне в нечие коледно чудотвоето! Да ти даде силите да продължиш напред, да заключиш вратите на миналото, да отвориш прозорците на душата си и да вдъхнеш свежия въздух на свободата, докато наоколо целият свят е окъпан в мигащи светлинки!

Колкото и да ми се искаше да напиша лековата коледна история, желанието да поднеса поредната си “надежда, облечена в корици,” надделя. За много от вас това е просто история, но за други ще се окаже тяхната съдба. Ще познаят себе си в трепетите, несигурността, хилядите стаени желания и премълчани копнежи, лични борби и усмивки.

Защото, точно както и в живота, въпреки всички болезнени спомени, страхове, люти вътрешни колебания и стаени въздишки, любовта не може да се скрие. Ще я усетиш с всичките си сетива, ще се разходиш в снежен Единбург и навсякъде около теб ще се носи силен аромат на джинджифил, портокал и червени боровинки.

Този роман е моето пожелание към теб за една различна Коледа, която да те провокира да разчистиш сърцето си и да започнеш на чисто!

Милена Пламенова

-------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

17,99 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
17,99 лв.
28,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
28,00 лв.