Душата ми в стихотворна форма

ISBN:
978-954-471-820-6
Размери: 
20 × 13 × 1.5 cm
Брой страници: 
160 стр.
Година на издаване: 
2022
Рейтинг: 
0
Цена: 
15,00 лв.
Цена: 
15,00 лв.

Всеки край е ново начало...

Аз откривам подреденост в хаоса и го владея. Такава е и книгата, която току-що прочете. Надявам се да ти е харесала или да те е възмутила, но в никакъв случай да не те е оставила безразличен. Точно така, както аз трудно бих могла при евентуална наша среща.

Всички произведения, които съм събрала грижливо за всеки един от вас, са писани в много дълъг период – от 2004 г. до днес, да, буквално днес. Това личи и в стилистиката им, ритъма или съдържанието.

Каквото и да си откриете в нея, за мен ще е огромна радост и много се надявам да е имало за всекиго по нещо. И тъй като тук, на финала, се предполага, че трябва да кажа нещичко за себе си, то би било, че обичам да вълнувам, да мотивирам, да давам хляб за размисли.

Обичам да внасям светлина и вяра в деня си, а така и в този на другите, които го разбират подобно на мен. Тъй като споменах думата „вяра“, искам да обърна малко внимание именно на нея.

Това искам да е моят подарък за теб, който си избрал моята душа в стихотворна форма – Вяра. Тя е една от най-силните движещи сили в света. На нея се основава всичко. Когато тя е налична в нас, без значение от нейния олтар и към какво е насочена, ние имаме сила да сбъдваме.

Пожелавам ви да вярвате. Вярвайте в себе си, защото оттам започва всичко. Вярвайте в онези вълшебства, които ви носят цялост и пълнота. Вярвайте... Без значение в какво. Важното е да го правим с любов.

Ще се радвам да се срещнем отново в някое от следващите приключения, които подготвям неуморно до късно нощем за себе си и за вас. Дотогава бъдете себе си, каквито копнеят душите ви, за да има хармония във вътрешния ви свят, която ще превърне и този около вас в приказно, вълшебно място.

Вярвайте!...

Авторът

-------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

8,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
8,00 лв.
0,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
0,00 лв.
12,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
12,00 лв.