Прозаично

ISBN:
978-954-471-821-3
Размери: 
20 × 13 × 1.5 cm
Брой страници: 
160 стр.
Година на издаване: 
2022
Рейтинг: 
0
Цена: 
20,00 лв.
Цена: 
20,00 лв.

Може да се съгласите с мен, може и да не го направите, но ще си позволя да обясня това явление. Ние хората се чувстваме много по-докоснати от тъгата. Ако слушаме тежка и дълбока баладична песен, без значение от жанра, ще усетим много по-силни и разтърсващи чувства, отколкото наслаждавайки се на бърза, жива песен. Същото е и с творчеството. Колкото по-ярко и тъмно е писанието, толкова по-дълго отеква в съзнанието ни. Някак щастието се приема леко, сладникаво и набързо, докато горестните, тежки и мъчни емоции остават. Дали, защото кореспондират с демоните ни, дали защото бъркат дълбоко в здравето на ангелите ни, нямам представа. Обаче е вярно. Виждала съм го. Подозирам, че когато се чуем, видим, пишем за обратна връзка, ще сте с най-солиден отпечатък от творенията, носещи този почерк.

Пожелавам ви от сърце такива чувства да ви спохождат само в произведенията, песните, сюжетите на филми. Пожелавам ви в животите ви да цари любов, хармония и споделеност, в която да се сгушите като деца в топлия, сигурен скут на мама. Желая ви от цялото си сърце да се обичате сами себе си, защото когато не го правим, създаваме такива колосални поразии, че дълго, понякога до края на дните си, не можем да ги оправим.

Завършвам приповдигнато и весело, защото мога да напиша този послеслов за вас и това, което се случва, наистина се случва.

Написах книга! Втора поред...

Авторът

-------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

12,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
12,00 лв.
0,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
0,00 лв.
12,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
12,00 лв.