Съветите на д-р Изтрещялсон (Съвет 7)

Дата: 
сряда, 27 August, 2014
Категория: 

Исмиляна Гугушева ни пише: Uvajaemi d-r Iztre6tialson, biv6a lekoatledka sam, pe4elila sam 3 vtori mesta na Balkaniada I 2 treti na Repoblikansko parvenstvo. Vse o6te mnogo stavam. Saprugat mi Stra6imir e biv6 tejkoatlet, mlada nadejda ot sportna rota na Balgarskata armia. Dosega sme niamali problemi sas seksa, no dnes se shvanahme, ako razbirate kakvo vi kazvam. Pi6a ot mobilniat I zatova na latiniza, izviniavam se, znam 4e mnogo mrazite!

 

Скъпа Исмиляна! Бих желал най-вече да ви успокоя, че вашият случай нито е клиничен, нито е някакво чудо на медицината! Колкото и да ви е неудобно в момента, знайте, че се нарича “заклещване”. Не е ново и не е невиждано. Най-вероятно, след като престоите около час-два в болницата, всички смехове там ще затихнат, вашите вагинални мускули ще се отпуснат от самосебе си и ще се отклещите (извинете ме за неособено приятния глагол в бъдеще време).

От дългогодишен опит на колeги от спешни болници зная, че ще стане точно така. А, че имало срам и подигравки, нямайте никакви притеснения, скоро никой няма да разбере за това. Колегите са дали Хипократова клетва и едва ли ще ви разнесат току-така, преди напорист репортер да попита някой от нощната смяна и той срещу щедрите 20 лева да му предостави вашия и този, на съпруга ви, номерата на мобилните телефони.

Ако, обаче, подобен субект цъфне на вратата ви, използвайте вашите все още незабравени възможности на лекоатлетка, използвайте бързите си крака, за да го нараните в гръдния кош! А ако вашият съпруг все още е наред със своите умения, оставете го да поговори за пет минути с него! Сгъната и вързана на възел камера и заврян в отвърстия от човешката физиология микрофон са незабравима гледка за вечерния обзор на всяка, уважаваща себе си телевизия, уверявам ви!

Но наистина имам съвет за вас: Следващият път, когато се решите на интимности със Страшимир, помислете какво количество стимуланти сте поглъщали по време на двете ви спортни кариери. Отбележете (а ако не можете, вече има Интернет, проверете там) как хаповете, с които са тъпчели вашите (тогава) млади организми, реагират на тях впоследствие. И следващия път я карайте по-лирично, а не с такава страст. Вече не сте на годините, през които сте печелили медали.

Ако думата “впоследствие” ви идва трудно разбираема и не я намирате в Интернет, обърнете се към най-близкия ви университет (университети у нас с такава катедра, дал Господ).

Винаги Ваш: д-р Ивън Изтрещялсон

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите