Съветите на д-р Изтрещялсон (Съвет 10)

Дата: 
сряда, 27 August, 2014
Категория: 

Ненагледна Вулвова ни пише: Уважаеми д-р Изтрещялсон! С моя съпруг Нерезан Мераклиев сме щастливи, както в материален, така и в чисто морален план. Живеем на съпружески начала и затова фамилиите ни са различни. Той изпълнява своите задължения редовно и добре, но напоследък забелязвам у него изключително силно желанние и вече силно се плаша. След такива вечери ми става все по-трудно да отивам на работа навреме, а безсънието ми се отразява убийствено – към обед вече клюмам на компютъра. Моля, дайте съвет как да охладя страстта му!

 

Скъпа Ненагледна! Медицинският термин за състоянието на вашия съпруг към този момент е “приапизъм”. Какво означава и откъде идва, проверете сама в интернет, ще вистане приятно от познавателната част на тази дейност. Ако сте напълно сигурна,че той не взема “Виагра” или някое друго лекарство, стимулиращо нахлуването на кръв в неговия инструмент за любов, помислете за другите възможни причини за това му състояние:

Вариант1: Той се среща с любовница, по-млада от вас.

Вариант2: Пристрастил се е към порнографски материали

Вариант3: Това е временна възбуда към вас, радвайте се!

Да разгледаме трите варианта.

1. Ако се среща с по-млада от вас жена, вие, докато сте на работа, изгледайте няколко брутално-акробатични изпълнения от специализираните интернет сайтове. Няма да повярвате какви неща се научават оттам! Без значение колко сте нараснала, като тяло, през всичките ви съвместни години, ако добре ги наизустите и приложите на Нерезан, със сигурност вашите терзания ще секнат тутакси, като капка вода в пустинята Сахара. За по-голяма убедителност, преди да му ги направите, го напийте с домашна ракия и, когато вече стане съвсем неадекватен, си сложете черен воал пред лицето и с шепнещ глас го убедете, че не сте неговата Ненагледна, а обладавате тайнствения псевдоним “Сахара”.

Вариант 2 съвсем естествено ще отпадне, защото той, вече мощно пиян от ракията, и виждайки колко сте изкусна в любовното изкуство, ще си забрави и лексиката, и граматиката, и психологията, въобще!

Винаги, всяко нещо има връзка с друго! Основополагащ, космогоничен закон! Следвайки варианти 1 и 2, временната възбуда на Нерезан към вас, която ще стане последващо постоянна, след има-няма шест месеца – година, лека-полека ще затихне. Това е, от хилядолетия насам, признат социо-психически постулат: “Искрящият семеен секс, с течение на съвместното съжителство, се превръща в Уважение”.

“Уважение” е правилната дума в случая, любезна Ненагледна! Уважавайте временната силна активност на Нерезан към вас!

Винаги ваш: д-р Ивън Изтрещялсон

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите