Представяне на повестта “Откритие” в Русе

Дата: 
четвъртък, 18 October, 2018
Категория: 

На 17-ти октомври 2018 г. от 18 ч. в Регионална библиотека “Любен Каравелов” беше представена фентъзи повестта “Откритие” от Таня Мир.

Събитието откри поетесата Лили Вълчева. Тя влезе в ролята на водеща на събитието и представи авторката на книгата – Таня Мир, студентка по право в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. В хода на събитието Вълчева разкри пред русенската публиката някои любопитни факти и истории около написването на повестта, и прочете ревюто на книгата, в което редакторът и издател на повестта акцентира върху основните и най-важни мотиви в сюжета.

Таня Мир разказа на читателите какво я е мотивирало да напише повестта “Откритие” и кои, според нея, са най-важните житейски и философски моменти, засегнати в творбата, а именно общото между хората в екзистенциален план независимо от времето. Като илюстрация, авторката прочете някои от ключовите моменти в книгата.

За финал бе прожектиран промо клипът, заснет специално за феновете на повестта “Откритие”, а в края на вечерта последваха въпроси от публиката, отправени към авторката на книгата и дискусия, която след това продължи в неформална обстановка.

-------------
Таня Мир, “Откритие”, изд. “Либра Скорп”, С., 2018.
-------------

Засегнати автори: 

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите