Литературна премиера: Галина Костова представи сборника разкази “От обич”

Дата: 
вторник, 11 October, 2016
Категория: 

На 10 октомври 2016 г. от 18 ч. в залата на Регионална библиотека “Захарий Княжески” в Стара Загора младата старозагорска авторка Галина Костова представи своята нова книга – сборника с разкази, озаглавен “От обич”.

Галина Костова е на 22 години, но вече има зад гърба си впечатляваща биография с множество литературни награди. Занимава се и с графичен дизайн, и в тази област също има редица награди от национални и международни конкурси. Корицата на книгата “От обич” също е дело на авторката.

Събитието откри г-жа Малина Денчева, отдел “Краезнание” към РБ “Захарий Княжески”. Последва кратък трейлър на новата книга (също изготвен от младата авторка Галина Костова).

Книгата представи обстойно г-жа Донка Йотова – добре позната в журналистическите и писателски среди в Стара Загора. В своето пространно експозе г-жа Йотова разгледа подробно темите, сюжетите, проблематиката на всеки един от разказите, включени в сборника.

Издателят на книгата, г-н Денчо Михов сподели своите впечатления от творчеството на младата и талантлива авторка, както и моменти от творческия процес по реализирането на книгата.

С няколко думи за себе си и за своите бъдещи творчески планове се представи и самата Галина Костова, след което прочете една от любимите си творби, включени в новия сборник. Отговори на въпроси, зададени от гостите, след което събитието премина на свободни разговори и, разбира се, автографи.

Да пожелаем “На добър час” на книгата – нека достигне до своите читатели; а на авторката – дръзновение, нови книги и успехи!

------------------
Галина Костова, “От обич” (сборник разкази), 2016.
------------------

Засегнати автори: 

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите