Тайната на паяка

ISBN:
978-954-471-807-7
Размери: 
20 × 13 × 1.5 cm
Брой страници: 
160 стр.
Година на издаване: 
2021
Рейтинг: 
0
Цена: 
16,00 лв.
Цена: 
16,00 лв.

Няколко месеца след събитията описани в “Тайната на Вълчан”, Крис, Данчо, Алекс и Мирела акулата пак ще се съберат в навечерието на Коледа в София. Поводът – благотворителна изложба в галерията на Грета с картини на Алекс и Кристиян и дървени скулптори от Данчо.

Събитието е бляскаво, пищно и отразено в медиите, но много хубаво не е на хубаво. Небивалият успех на начинанието е помрачен от ловък и алчен престъпник. Следва щура надпревара с времето. Залогът – човешки живот и много, много пари.

Ще видим и лицето на София – очарователна и омагьосваща, такава каквато само хлапетата я усещат преди да пораснат и да я намерят за грозна, мръсна и претъпкана.

--------------

Всеизвестно е, че за деца се пише адски трудно. Затова много малко писатели, поети и драматурзи се захващат с такава нелека задача, тъй като да пишеш за деца изисква отговорност и майсторлък. А това го има в изобилие в перото на Магда Борисова. Авторът е отдавна познат на детската аудитория със своите пиеси за куклен и драматичен театър. През 2020-та прави своя бляскав дебют в белетристиката с романа “Тайната на кулата” . Книгата е номинирана за наградата “Бисерче вълшебно ‘2021” категория “Майстори”. В началото на 2021 излезе продължението “Тайната на Вълчан”. Следва ... поредното късче от пъзела – “Тайната на паяка”.

--------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

0,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
0,00 лв.
7,00 лв.
Отстъпка:
-1.00 лв
Цена
6,00 лв.