Раковсково между исторически обекти

ISBN:
978-954-471-233-4
Размери: 
20 × 13 × 0.8 cm
Брой страници: 
84 стр.
Година на издаване: 
2014
Рейтинг: 
0
Цена: 
6,00 лв.
Отстъпка: 
-1.00 лв
Цена: 
5,00 лв.

Уважаеми съселяни,

Това, което написах, изяснява само някои факти и събития на нашето село, на нашето минало. Знам, че е недостатъчно, че е непълно, но събуждайки любопитството ви, сами ще се поровите из това минало и вярвайте, ще откриете много интересни неща.

Доколко съм успял да задоволя любопитството ви, надявам се ще разберете след като сте прочели книгата. Знам, че едни ще ме благославят и ще ми благодарят, а други ще останат недоволни. Който прочете тази книга, нека пробуди интерес у него, нека предизвика размисъл за миналото на своя род и неговите наследници.

Четете, не се сърдете, а благославяйте. Аз изпълних своя дълг към вас, към родното си село, към всички, живели преди нас и допринесли да бъдем ние, живите, живото огледало на рода, на родната памет.

Родът и родовата памет никога не трябва да се забравят!

Въпреки желанието ми да подхраня със снимки някои данни, за да бъдат по-убедителни, за съжаление не можах да направя всичко, по чисто обективни причини, лежащи вън от волята ми.

Авторът

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

9,00 лв.
Отстъпка:
-3.00 лв
Цена
6,00 лв.
7,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
5,00 лв.