Радостта от рисуването

ISBN:
978-954-471-505-2
Размери: 
29.7 × 21 × 1 cm
Брой страници: 
138 стр.
Година на издаване: 
2018
Рейтинг: 
0
Цена: 
30,00 лв.
Отстъпка: 
-10.00 лв
Цена: 
20,00 лв.

“Радостта от рисуването” е плод на дългогодишна педагогическа практика на артиста Живко Кожухаров, който ръководи “Школа Кожухаров” в гр. Бургас.

Книгата е чудесно помагало за всеки, който е решил да стъпи на територията на изобразителното изкуство. Тя съдържа емпирични знания и илюстрации за видове жанрове, конструктивно изграждане на рисунката, речник и е добър аналитичен помощник както на артистите от всяка възраст, така и на педагозите в областта на изобразителното изкуство.

----------

Уважаеми читатели,

Изобразителното изкуство е основата на настоящите размислил и практически съвети, които ще ви помогнат да преоткриете в себе си уникалната културна креативност – заровена в собствените ни негативни себеоценки и в отхвърлянето ни от “авторитети”.

Смисълът на настоящото помагало е да ви върне към реална практическа дейност в изящното или приложно изобразително изкуство с увереността на личности, докоснали се до знанието, което ни прави свободни и уверени като хората, които рисуваха скалните рисунки в пещерите – без да бяха образовани, наставлявани от ментори, но с дръзновението на творци, получили своя дар при сътворението и отговорни само пред Него – Творецът.

Авторът

----------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

3,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
3,00 лв.
10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.