Писането на европроект е лесна работа

ISBN:
978-954-471-262-4
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1.4 cm
Брой страници: 
184 стр.
Година на издаване: 
2015
Рейтинг: 
0
Цена: 
20,00 лв.
Отстъпка: 
-5.00 лв
Цена: 
15,00 лв.

Писането на европроект е наистина лесна работа, ако разполагате с попълнен образец на формуляр, който е одобрен от оценителите. В забързаното ежедневие никой не разполага с достатъчно време, за да се запознае подробно с цялата бумащина от документи, съпътстващи процедурите за подбор, а не всяко предприятие може да си позволи наемането на професионален консултант.

Книгата е помагало/наръчник за всички собственици и мениджъри на български фирми, интересуващи се от възможностите, които предлага оперативна програма “Конкурентоспособност“ за модернизиране на предприятията и най-вече за стартиране и/или внедряване на иновативна дейност. Основна цел на настоящият ръкопис е представяне в кратък вид и на разбираем език на цялата “бумащина“ от документи и изисквания на Управляващия орган, която съпровожда всеки обявен прием на проектни предложения, а най-важната част от книгата е приложения към нея одобрен на написан от мен и вече реализиран проект на фирмата, която управлявам.

Авторът

---------------

За връзка с автора, за евентуални въпроси и/или за поръчка на книгата, посетете сайта на екипа на “Мели-М“ ООД:
www.evroproekt.org

---------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: