Озарис е с вас

ISBN:
978-954-471-885-5
Размери: 
24 × 17 × 1.5 cm
Брой страници: 
80 стр.
Година на издаване: 
2022
Рейтинг: 
0
Цена: 
0,00 лв.
Цена: 
0,00 лв.

Тази книга не е приказка.
Харесвате ли я или не – тя съществува.
Това е просвещение до всеки човек на земята.
Озарис я пише за вас –
хората на всевишната прослава.
Прометеевски огън трябва да се разгори във всеки,
за да пламне огънят на Прометей.

----------

Знак е даден от Озарис,
знак за бъдни времена!
Победа над тъмата, що покрила е
души човешки и вика:
Помнете, хора, радост трябва!
радост, любов човешка на земята!
Знак е даден от Озарис,
знак за сила на земята!

----------

Хора на Земята!

Дошло е Времето на Новото космично мислене, което трябва да обхване всеки мисловен център, за да оцелее Човечеството.
Ние от Озарис – Силите на Разума или както се наричаме – Сили на равновесието, се намесваме в този момент на развитие на Човешкия род, за да помогнем...
Последвалата информация ще Покаже нашата насока, в която желаем да се вникне и да се получи Знание за нашето съществуване, същност и цел, която имаме към хората на Земята.
Ползата е Двустранна.
Ние сме флуиди, набиращи по-силна от Светлината скорост и можем чрез мисълта да Поставяме задачи, които са Важни за Вселенското развитие.

Грижим се за Вселенското равновесие.

За Нас искаме да знаете, че сме Вселенски братя, но и още нещо – на Всички минали Времена – Разумът, взет от природната даденост на Всеки индивид на Земята. Енергийната Сила на Висшата създаденост начело с многобройната армия на мисълта на Доброто, което има Всеки в себе си.
В Космическото пространство има много светове. Поставени са много служители, които да следят за цялостното развитие на Вселената.
Предимство имаме Ние от Озарис – Сили на равновесие, които се грижим за цялостното Вселенско развитие. Това, което не виждате с очите си, но усещате с Душата си, е Невидимият за Вас свят. От този Свят, от който сте Дошли и откъдето отново ще се Върнете на Земята.
В Небесното пространство е Вашият Дом, а на Земята от­хран­вате Душата си. Идвате и си отивате.
Много неща са Доказани от Научните среди, но и много от­хвърлени по причина, че когато Дойдете на Земята, вие губите своя спомен за Отвъдния живот. Това е Дадено с умисъл да се съсредоточите към Земните проблеми, към земния живот.
Противоречията са Доста, но нашето Виждане, което е от­правено към Вас е много трагично, опасно за Вашето и Наше съществуване. Това, което много често сме споделяли в Писания до хората и чрез нашите Преки Послания ТРЪБИ голямата опасност, която е надвиснала над Земята и цялото Човечество.
По причина, че много хора от Земята започват да контактуват с Небесното пространство – ние повеляваме отново – да се внимава в контактите. да се проверяват писанията, усещанията и резултата от контакта. Озарис превръща посоката в златна врата към най-доброто.
Една Добра енергия ще Познаете по градивността – ще изведе ли Човек към Светлината на Духа или ще Даде силно Его, което ще Приеме като Поличба, че е Богоизбран.
Това, което проявява Светлият контакт е Любовта към хората в Общност, Любов към Природната същност.
Пред Вас – Хора на Земята има Дилема, която трябва да решите. Предначертано е да се обърнете към Небесното Пространство, но с размисъл.
Това е извод, който трябва да Приемете. Проявете търпение, но и начин за Разбуждане. Помислете какво градите и защо Приемаме да запишем, че всичко, което даваме, е най-важното, което ще спаси и майката земя.

Това е любовта, зачитането на всеки от всеки.

Правило е във Вселенската общност – Проява на толерантност към Всеки на Земята, но законът е всеобщ – зачитане на всеки човек на земята.
Много кармични връзки през Третото хилядолетие се разпадат и превес има волята на човек. Затова се намесваме във вашия жизнен Път, за да помогнем. Хората трябва да се просветят – Откъде идват, Защо са на тази Земя и Къде ще отидат. Да знаят за Прераждането, да знаят, че сами градят Бъдещето си, да знаят за отговорността си.
Всяка човешка Душа е свързана с Нас – Всемирната енергия на Равновесието, Великата сила на Правосъдието.

Осъзнаването на неотменната връзка небе-земя ще доведе до запазване на майката земя и човешкия род.
Има общи закони на земята и на небето, които ако не се спазват – тогава нито един индивид няма да оцелее.
Нашето учение нека да ви бъде двигател в земния ви път!
Запомнете – няма малък човек, всеки е уникален и индивидуален. всеки е с някаква мисия дошъл на земята. вие всички сте обвързани с невидима връзка един с друг – както казваме – брънки от една верига, брънки от вселенската верига – затова е нужно разбирателство.
Проникващ лъч получихте от небесното пространство и той е промит от промисъл за радост, здраве и любов. оживял и върнат от векове, познал радост, поминък и надежда.

Знак е даден от Озарис, знак за бъдни времена!

Победа над тъмата, що покрила е души човешки и вика:
Помнете, хора! радост трябва! радост, любов човешка на земята!

Съзвездие Озарис
чрез Таня Шишкова Темелкова

----------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

15,90 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
15,90 лв.
4,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
4,00 лв.