Нямаше бог за нея

ISBN:
978-954-471-656-1
Размери: 
20 × 14.5 × 2.5 cm
Брой страници: 
416 стр.
Година на издаване: 
2020
Рейтинг: 
0
Цена: 
24,99 лв.
Отстъпка: 
-0.00 лв
Цена: 
24,99 лв.

Това съм аз, а може би и ти...

Не мога да крия, че част от мен се съдържа и в образа на Кая.

„Нямаше Бог за нея“ е историята на едно момиче, което още като дете се влюбва толкова силно, че се погубва в розовия свят на чувствата. Кая вярва само и единствено в собствените си истини и толкова дълго върви без да се обръща назад, че когато го прави, открива единствено и само пустота. Загубила приятелите си, любовта и едно късче от себе си, не ѝ е останал никой, който да ѝ напомня за красотата от живота. Изведнъж потънала в черно открива, че в тъмнината се случват неподозирани неща.

В историята ѝ съм скрила един период от живота си, който успя да ми отнеме самата мен.

Раян пък е онази сродна душа, която срещаме, за да извади най-лошото от нас. Обръща огледалото, което носи, когато картината около нас е най-грозна и ни оставя да се взираме с незрящи очи в мрака. Обичали ли сте такава сродна душа?

Кая – да, и то с цялото си сърце. Раян е образът на всеки слаб герой, когото срещаме по пътя си, когото обикваме и без когото никога не бихме могли да се претворим.

Без него Кая никога нямаше да открие черното, и вследствие на това да открие самата себе си.

„Нямаше Бог за нея“ е книга за загубата, последствията от грешките ни, бичът на двадесет и първи век – наркотиците и всичко, което се случва зад лъскавите стъкла на частното общество и не само.

Авторът

-------------
Повече информация за автора и книгата - на личния сайт на Любляна Славенина ----->>>>
-------------
За книгата от редактора ----->>>>>
-------------

Редактор: 

Коментари

Един от любимите ми романи, който истински обичам! ❤️
Рейтинг: 
5
Препоръчвам тази книга с две ръце. Тя ще ви потопи в един свят, в които всеки може да се припознае и от който има какво да се научи благодарение на преживяванията на героинята. Една история за любовта, загубите, уроците и истината зад луксозния ученически живот.
Рейтинг: 
0
Останах доста разочарована. Имах големи очаквания, но съдържанието е крайно недостъпно и не мисля че отразява истински силата на женствеността, която очаквах да намеря вътре. Проблемите, с които главната героиня се сблъсква са пошли, изтъркани и несъществени, крайно далечни от реалните проблеми на съвременната жена. Само с прелистване на първите няколко страници става ясно, че ни очаква поредния фантасмагоричен блудкав нереален романтичен роман с предначертан посредствен път на развитие на главното лице, което търси да се скрие зад поредната маска, изградена от псевдо обществото.
Рейтинг: 
0
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

28,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
28,00 лв.
19,99 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
19,99 лв.