Нищо лично

ISBN:
978-954-471-833-6
Размери: 
15 × 15 × 1 cm
Брой страници: 
84 стр.
Година на издаване: 
2022
Рейтинг: 
0
Цена: 
11,99 лв.
Цена: 
11,99 лв.

“Нищо лично” не е само книга. Не е просто стихосбирка или купчина от лирически отклонения. Това е визитна картичка. Пътеводител към най-големите дълбочини на душата ми.

Винаги съм твърдяла, че не всяко стихотворение би се харесало от всеки. И не трябва. Обикновено твоето е това, в което намираш себе си. Именно затова в тази книга е вложено не само нещо от мен, ами всичко от мен.

Аз съм във всеки написан ред. Във всяка дума и многоточие. Аз съм във всяко дете, което е далеч от родителите си. Във всяка дъщеря, чиято майка е неизлечимо болна. Във всяка жена, изгубила нероденото си дете. Във всяка майка на син. Във всяка майка на дъщеря. Във всяка съпруга. Във всяка приятелка, която някой, някъде нарича “най-добрата”. Във всеки от вас...

И именно затова тази книга получи шанс за живот. Защото целта й не е да бъде запомнена. Целта й е никога да не бъде забравяна. А най-сигурният начин никога да не забравиш нещо е то да те раздроби на парчета. А парчетата от мен са в следващите страници. И ако прочитайки ги, се припознаете поне в едно от тях, то сигурна съм, част от мен винаги ще остане загнездена във вас. И дори без да осъзнавате, сред отломките на вашето съзнание ще блещука едничка и от моето. И ще знаете, че е там завинаги. Без да сте искали да я запомните. Просто няма да можете да я забравите...

Авторът

-----------------
За книгата от редактора ----->>>>>
-----------------

Вики е от онези пишещи души, които успяват да те докоснат с всяка своя капчица мастило по белия лист. Думите й са полет – от нейното сърце към моето, към твоето, към нашите. С толкова голяма лекота достига онези заровени кътчета в съзнанието, които сме скрили дълбоко дори от самите себе си. Разкъсва прашните им окови и освобождава всяка тяхна емоция. А какво по-хубаво? Човек да има смелостта да пусне всичките си емоции на свобода и да ги изживее с всичките им нюанси.

Вярвам, че в тази книга всяко сърце ще открие частичка от себе си и една друга, която да го допълни съвършено. Както аз открих своята и ще я пазя дълго в съзнанието си! Пожелавам на младата авторка неспирно и необятно вдъхновение, за да не спира да покорява поетични върхове и туптящи сърца!

Милена Пламенова

-----------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

0,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
0,00 лв.
10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.
18,00 лв.
Отстъпка:
-3.00 лв
Цена
15,00 лв.