Намери героя в себе си!

ISBN:
978-954-471-359-1
Размери: 
20 × 13 × 1.2 cm
Брой страници: 
96 стр.
Година на издаване: 
2016
Рейтинг: 
0
Цена: 
0,00 лв.
Цена: 
0,00 лв.

Намери героя в себе си!
Литературна лаборатория Къща музей “Петя Дубарова”
8-15 август 2016 г.

Между 8 и 15 август в къщата музей “Петя Дубарова” се проведе литературна творческа работилница. В лабораторни условия млади хора, очевидно с литературна предразположеност, работиха, твориха и експериментираха върху всевъзможните “модели” на литературата (и металитературата), върху различни нейни актуални и ретрожанрове, класически и модерни форми. Със сигурност опитност, придобита по време на занятия с толкова интензивен, разнообразен, модерен и едновременно с това експериментален характер, ще обслужва и в бъдеще художествения почерк на участниците, ако решат да продължат да пишат.

Форматът на творческата лаборатория, превърнала се в традиция за дейността на къща музей “Петя Дубарова”, постига двойния ефект на удържана литературна елитарност, но и на своеобразен форум с отворен характер, който съдържа всички предпоставки да се превърне в добрата алтернатива за “правене” на литература.

Лектори бяха Кристин Димитрова, Владимир Трендафилов, Бойко Ламбовски, Бистра Величкова и домакинът на събитието Елица Дубарова.

В настоящия сборник са представени някои от текстовете, писани на уъркшопа.

--------------

Съставител: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

3,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
3,00 лв.
9,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
9,00 лв.
4,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
4,00 лв.