Моята история

ISBN:
978-954-471-443-7
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1.5 cm
Брой страници: 
200 стр.
Година на издаване: 
2018
Рейтинг: 
0
Цена: 
10,00 лв.
Цена: 
10,00 лв.

В някого ако попаднат тези написани случаи от моя живот – от малък до старини, ще си кажат – ВЪЛЧО МАРКОВСКИ, всичко това са пълни глупости, твои измислици, с много хвалебствения, с твоя труден живот, всичко това е лъжа.

Аз потвърждавам с примери, със свидетели, преки участници в много от тези спомени. Такъв съм си по природа. Искам с това да си изкажа мъката, хубавите неща и това, което съм постигнал с много труд, в продължение на толкова много години. Започнал съм отдолу нагоре, не с тия, които стават от студентската скамейка, с диплома за завършено висше образование, постъпват на работа и се представят за големи специалисти. Въпреки това, че съм без завършено висше образование, даже и без средно завършено образование, само завършен 11-ти клас, съм положил много труд и самоподготовка, както казах започнал отдолу нагоре, след година и нещо станах гл. счетоводител на ТКЗС с. Пирне през 1956 година. После в ТКЗС плановик и главен счетоводител и накрая стигнах до главен счетоводител на АПК гр. Айтос, където работех, като такъв цели 15 години – пак с хвалба, единствения в цялата област, в системата на селското стопанство бях без висше образование. Смятам, че добре съм си вършил работата като такъв. Нека фактите сами говорят, как съм се представял навсякъде, защото все още има живи колеги, с които съм работил. Аз образувах АПК и аз участвах в неговото положение до го ликвидирам.

СТИГА ТОЛКОВА С ТВОИТЕ ХВАЛБИ. Често си правя шеги с мои близки, че това, което съм написал, ще го озаглавя ИСТОРИЯТА НА ЕДИН НЕНОРМАЛЕН БЪЛГАРИН – ОТКАЧЕН.

Авторът

-----------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: