Моят път в годините

ISBN:
978-954-471-234-1
Размери: 
20 × 13 × 0.8 cm
Брой страници: 
64 стр.
Година на издаване: 
2014
Рейтинг: 
0
Цена: 
6,00 лв.
Отстъпка: 
-1.00 лв
Цена: 
5,00 лв.

Драги читателю,

Щом си взел моята книга в ръцете си, щом си я избрал от морето на книгите, това означава, че вече си мой приятел. Благодаря ти за доверието!

Самият факт, че обикновени хора като мен могат да отпечатат своя книга, говори, че живеем в свободно общество.

Моите години станаха доста и аз се стремя да нося техния товар без да се оплаквам. В слънчеви дни седя под сенките на кичести дървета до оградата на едно бургаско училище и продавам според сезона марули, коприва, чесън, лук. При моята стока се спират майките и бабите на учениците. Децата тичат в междучасието и купуват за закуски хамбургери, пици, царевични пръчици. Често купуват неща, които не са полезни за здравето им. Водят се от днешната мода.

Когато бяхме деца се радвахме, ако има за храна хляб и сирене.

Често хапвахме “циганска баница” – филия хляб, намазана с олио и поръсена със сол и червен пипер. Сега, като се видят с пари децата бързат за американската закусвалня “Макдоналдс”. Мода.

В тези страници се опитах да разкажа за своя живот от детските години до сега, за роднините си и за други хора, с които ме срещна животът. Дните на моя живот рядко бяха огрявани от слънчеви усмивки, по-често ги намокряха сълзи.

Авторът

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

5,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
5,00 лв.
8,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
8,00 лв.