Кралят-орел

ISBN:
978-954-471-302-7
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1.5 cm
Брой страници: 
164 стр.
Година на издаване: 
2015
Рейтинг: 
0
Цена: 
13,00 лв.
Отстъпка: 
-0.00 лв
Цена: 
13,00 лв.

За поръчки: от официалния сайт на "Кралят-орел" (www.eagleking.net) ---->>>>

--------------

Авторът на тази книга, ако мога да се изразя така, е неизвестен. В най-тежкия период от живота ми, на място, което за сега ще запазя в тайна, ми се яви някакъв странен магьосник от далечното минало и ми разказа историята си заедно с историите на други хора, като ми поръча да ги запиша и предам на всички. Така мое дело в книгата е само езикът. Не съм пояснявал, нито съм допълнил нещо от себе си. Има неща от разказа му, които не са ми съвсем понятни. Тях съм се постарал да предам буквално, та ако ги четат хора, които знаят по–добре от мен за какво става дума, всичко да разберат.

Докато ме занимаваше със себе си, магьосникът ми помогна да оправя и моя живот, като ме научи да виждам света през неговите очи.

Повярвайте ми, заслужава си!

--------------

“Кралят орел” е дебютният роман на бургаския автор Владимир Ганев. Романът може жанрово да се определи като “фентъзи” с приказни елементи. Главният герой е принц Авелог, който от раждането си чувства своето предопределение. В изпълнението на “мисията”, за която е предопределен, той преминава през редица изпитания, личностно развитие, за да “узрее” и се почувства готов да посрещне с открито лице съдбата си.

В търсенето на истинската си свобода се превръща в първия летящ човек, а с това придобива и умението да управлява света. Става крал, утвърждава властта си, но постигнал всичко, което е поискал, той поема по нов път – в търсенето на обикновеното човешко щастие.

По-нататъшният му живот е белязан с вълшебство, общуване с магически сили и необикновени срещи с невероятни хора. Пътят му го отвежда при другите летящи хора и при тайните управители на света, а в края на краищата до знанието за смисъла, истинската същност и посока на живота.

Това е книга за човешкия стремеж към освобождаването от ограниченията и осъзнаването на скритата истина за магическото сътворение и усъвършенстване на света от самите хора, живеещи в него.

--------------

Коментари

Младият автор Владимир Ганев ни въвежда с книгата си"Кралят-орел"в развитието на вълнуващи събития, които всеки би съпреживял. "Човек се ражда с предизвестеност, но не и предопределен живот...съдбата не е безпрекословно написано бъдеще, тя е низ от отговорности, които поемаме с решенията си". "Страхът е завесата, която крие истината и пречи на хората да осъзнаят действителните си способности.... Книгата се чете на един дъх. Всеки може да открие много истини за себе си и да си вземе поука от учителите-мъдреци по свобода, от Стареца на знанието, Наредителя-синхронизатор на събитията и т.н. Когато четеш книгата, усещаш че летиш с крилата на своите мечти, както Краля- Орел- Авелог.
Рейтинг: 
0
Blagodsaria na avtorat na knigata Kraliat Orel -Vladimir Ganev ,che me nakara po edin prikazen nachin da poletia s negovia geroi. Da preosmislia minaloto si i da pocherpia znania za badeshteto ot uchitelite - madrezi. Samo edin svoboden chovek ,skasal sas zemnite ogranichenia, priel izpitaniata si kato madri urozi moge da bade istinski shtastliv. Taka svoboden moge po edin magicheski nachin da uchastva v usavarshenstvaneto na sveta i da se dokosne do tainite na satvorenieto . ; Kraliat -Orel se chete na edin dah .Vseki bi mogal da ;poopravi' givota si sre6taiki se s geroite na avtora . .
Рейтинг: 
5
Успех с книгата г-н Ганев! Дали не усешаме малко от или самата Петя Дубарова, тя щеше да го хареса! Къде може да се поръча?
Рейтинг: 
0
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.
13,80 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
13,80 лв.