Докторски перипетии

ISBN:
978-954-471-473-4
Размери: 
20 × 13 × 1.2 cm
Брой страници: 
132 стр.
Година на издаване: 
2018
Рейтинг: 
0
Цена: 
10,00 лв.
Цена: 
10,00 лв.

Какво ли не е видял един проницателен лекар на име Здравко през своята дългогодишна практика? Повярвайте – всичко и още малко отгоре! Със сигурно око, но и с добронамерено намигване, с игрив диалог и усет за детайла, Здравко Андронов слага точно своите социални диагнози.

Взел за фон последните няколко десетилетия, той гради пъстра панорама от абсурдни житейски ситуации и образи на всевъзможни чешити. Казармени идиоти и повратливи тарикати, вечни студенти и недоучили шофьори, рибари теоретици и отракани селянчета, странни пациенти и нескопосани медици, изобретателни нашенци и приказливи всезнайковци изскачат от страница в страница и ни карат да се ухилим до уши.

Стига сме се оплаквали от болежки и здравни неволи, от калта на всекидневието, от безсмислието на битието и градската дандания – време е да се погледнем отстрани, за да се разпознаем в големия пир на живота и да се посмеем до премала над самите себе си!

От редактора

-----------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

13,50 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
13,50 лв.
10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.