Децата – нашето щастие

ISBN:
978-954-471-411-6
Размери: 
21.5 × 14.5 × 2.2 cm
Брой страници: 
196 стр.
Година на издаване: 
2017
Рейтинг: 
0
Цена: 
12,99 лв.
Отстъпка: 
-2.99 лв
Цена: 
10,00 лв.

Книгата, която държите в ръцете си е отговор на това, което е нужно, за да възпитате децата си така, че някога да се гордеете с тях, да имате усещането, че сте изпълнили родителският си дълг и сте отгледали и възпитали деца, които знаят своята цена, могат да се радват на живота и да са щастливи. Тогава вие ще се радвате на тяхното щастие.

Мира Кели
автор на бестселъра “Пътуване в минали животи”,
издателство “Хей Хаус” – САЩ и “Кибеа” – България

* * *

Тази книга е подкрепата, от която всеки родител се нуждае, за да бъде щастлив родител. Книгата се чете леко и увлекателно, като неусетно ви потапя в мъдростта си и вие поемате по път, по който водите децата си към успех, радост и щастие.

Соня Шокет
автор на бестселърите “Мъдрото дете”, “Вярвай на своята интуиция”и още 19 книги

----------------

“Децата – нашето щастие” е настолна книга за нещата от живота, изпълнена с много мъдрост, доброта и любов. Прелиствайки страниците, откриваме себе си, грешките и решенията, които сме можели да вземем. Това е книга за доверието, за вярващите детски очи, за най-великото чудо – майчинството, но и за онези малки, невидими камъчета, които ни спъват по пътеката на израстването, за да стигнем до убеждението, което ни внушава авторката: “Радвайте се на родителството, приемете го като най-големият подарък, който ви е даден”.

Книгата е лесна за четене. Структурата и позволява лесно да намираме точно това, което ни е необходимо в момента, онези ситуации и заключения, съветите, които често забравяме да приложим на практика. Влагайки своите знания и практически опит, Лили Паслиева ни въвежда в света на децата с онази лекота, нежност и в същото време увереност и търпение, които често родителите не успяват да овладеят. Тя ни дава ключът към успешната комуникация с децата ни, който мога да обобщя в три думи – обич, доверие, търпение.

Четейки книгата, бях погълната от лекотата на изказа, от точните отговори на въпросите, които неминуемо възникват пред всеки родител.

С пожелание към авторката да не спира да твори, казвам “На добър час” на дебютната книга на Лили Паслиева “Децата – нашето щастие”.

Райна Недялкова-Качулкова
Председател на Творчески съюз “Творци без граници”

----------------

Книгата се посвещава на всички родители, деца и учители, с които заедно през годините изграждахме едно българско огнище в центъра на огромна Америка, за да има къде да се сгреят децата ни – Български учебен център “Знание” в Чикаго. С общи усилия сътворихме “Университет за родители”, за да запазим морала, културата и да съхраним българщината за поколенията напред. Посвещавам тази книга на скъпото ми семейство, което винаги с много топлота и любов ме е окуражавало и подкрепяло в моите начинания – на любимите ми дъщери – Добромира и Елеонора, на скъпия ми съпруг Манол – главен генератор на идеята за издаването на тази книга, обграждал ни винаги с любов и оставил най-прекрасни чувства и спомени, както и на прекрасните ми внучки Алегра и Евелин, които са най-голямото ми вдъхновение. Винаги сте ме подкрепяли в търсене на истините по пътя на майчинството и откриване на най-верния път, обсипан с безпределна любов, към сърцето на детето. Благодаря ви, мили мои!

Лили Паслиева

----------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: