“Недосегаем” на Кристиян Малинов вече и на английски

Американското издателство iUniverse пусна на пазара фентъзи романа “Недосегаем” на 19-годишния Кристиян Малинов. Книгата е първата от четирилогията му, която конкурира историите за Хари Потър.
Дата: 
петък, 19 December, 2014
Категория: 

Най-младият, но и най-продаваният автор от Враца проби и в САЩ. Американското издателство iUniverse пусна на пазара фентъзи романа “Недосегаем” на 19-годишния Кристиян Малинов.

Дебелото томче, което той е написал още като ученик в гимназията по изкуства в родния си град, вече е достъпно по целия свят. Книгата е първата от четирилогията му, която конкурира историите за Хари Потър.

Договорът, който Кристиян е сключил с американското издателство, му осигурява световна книжна дистрибуция, постоянна подкрепа и помощ за автора, ISBN регистрация в архивите на публикуваните книги в САЩ и 12 месеца безплатно ползване на център за обучение на автори. В електронен вариант романът “Untouchable” ще е достъпен в iTunes Store, Google Play и Kobo.

Малинов вече има международни почитатели, тъй като пуска цитати от произведенията си на английски в социалната мрежа Twitter, които се радват на голяма популярност.

На пазара в България пък се посреща с интерес и “Прераждане” – втората книга от поредицата. И докато Кристиян работи по третата, интерес към “Недосегаем” е проявила Кристин Каст, която е съавторка на хитовата поредица “Училище за вампири”.
“Впечатлена е, обеща да я даде на режисьор в Лос Анджелис” – похвали се авторът.

Кристиян прописал още в шести клас. Признава, че книгите му се раждат от кошмарите, които сънува. Обича да снима облаци, камъни и релси. Би убил човек за шоколад и пържени картофки с кетчуп. Шегува се, че дава всичко за приятелите си, но понякога му идва да ги удари със стол. Тях Крис съветва: “Ако животът ви поднесе лимони, вземете ги, това са безплатни лимони”.

--------------------

Кристиян Малинов, “Недосегаем. Книга първа”, 2012.

Кристиян Малинов, “Прераждане. Недосегаем. Книга втора”, 2013.

 

Засегнати автори: 

Коментари

Браво на Кристиян, жалко че не си е намерил по-добро издателство. Книгата е пълна с правописни и граматически грешки. В това "издателство" явно не са чували за пълен и кратък член, да не говорим, че на места чак смисълът се променя от грешките. Дано поне американците да са направили нещо качествено!

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите