Литературна премиера: Даниела Кирилова и “Красива отрова”

На 15 февруари 2024 г. Даниела Кирилова представи своя трети роман “Красива отрова” в Градската художествена галерия, Благоевград. Това е и първи роман на авторката, издаден в сътрудничество с издателство “Либра Скорп”.
Дата: 
неделя, 18 February, 2024
Категория: 

На 15 февруари 2024 година Даниела Кирилова представи своя трети роман “Красива отрова”. Градската художествена галерия в Благоевград за пореден път бе мястото, на което авторката представи свое произведение. Този път утвърдената писателка се довери на екипа на издателство “Либра Скорп” за оформянето и издаването на нейната трета книга. Прекрасната корица, деликатно загатваща основните моменти от историята, е дело на Петра Лимоза, а редактор на криминалния роман е Паолина Иванова.

Още в самото начало присъстващите на събитието имаха възможността да участват в интересна игра, свързана с прочитане на кратки “улики”, разкриващи и представящи самата Даниела Кирилова.

Авторката на романа “Красива отрова” сподели с всички присъстващи откъде е дошла идеята й за изграждането и описването на основната сюжетна линия, както и човекът, стоящ зад нея. Споменати бяха някои герои и техните преживявания, подчертаващи емоционалната болка, която изживяват, водеща до задаване на множество въпроси и търсене на отговори.

Сантиментално премина и прочитането на конкретен откъс от книгата, който предизвика видима емоция у писателката, която пресъздаде тези редове с голяма чувственост, докосваща присъстващите.

Като представител на издателството и редактор на книгата, Паолина Иванова изтъкна наблюдаващото се израстване в стила на писане на авторката, свързано с разгръщане на събитията и строежа на разказаната история. Вниманието бе насочено и към различните теми, преплетени една в друга, превръщащи написаното в емоционално преживяване за всеки четящ книгата.

Вечерта завърши с автографи и снимки на всички желаещи да притежават новия криминален роман “Красива отрова”.

---------------
Даниела Кирилова, “Красива отрова”, изд. “Либра Скорп”, Б., 2023.
---------------
Текст и снимки: Паолина Иванова.
---------------

Залата в Градската художествена галерия в Благоевград се оказа малка да побере всички желаещи да се докоснат до творчеството на Даниела Кирилова
Авторката на романа “Красива отрова” сподели с всички присъстващи откъде е дошла идеята й за изграждането и описването на основната сюжетна линия
Автор и редактор - Даниела Кирилова и Паолина Иванова

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите